Przepis i sposób przygotowania na: Domowe batoniki musli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe batoniki musli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-batoniki-musli4-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe batoniki musli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-batoniki-musli5-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe batoniki musli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-batoniki-musli6-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe batoniki musli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-batoniki-musli3-2.jpg)
mleko zagęszczone słodzone | 1 puszka |
orzechy włoskie | 25 g |
płatki jęczmienne | 50 g |
płatki owsiane | 100 g |
otręby pszenne | 50 g |
orzeszki ziemne | 75 g |
orzechy nerkowca | 100 g |
wiórki kokosowe | 75 g |
rodzynki | 100 g |
kasza manna | 25 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: