Przepis i sposób przygotowania na: Domowe flaczki drobiowo-wołowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe flaczki drobiowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-flaczki-drobiowo-wolowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe flaczki drobiowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-flaczki-drobiowo-wolowe2-2.jpg)
Z udka obieramy mięso i wraz z polewaczkami kroimy w paseczki, warzywa w kostkę.
![Krok 3 - Domowe flaczki drobiowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-flaczki-drobiowo-wolowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe flaczki drobiowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-flaczki-drobiowo-wolowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe flaczki drobiowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-flaczki-drobiowo-wolowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Domowe flaczki drobiowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-flaczki-drobiowo-wolowe6-2.jpg)
udko z kurczaka | 1 szt |
polędwiczki z kurczaka | 400 g |
flaki | 500 g |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | |
Przyprawa do flaków klasyczna Prymat | |
sól i pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: