Przepis i sposób przygotowania na: Domowe hamburgery
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-hamburgery3-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-hamburgery4-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-hamburgery5-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-hamburgery6-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-hamburgery7-2.jpg)
mięso mielone | 70 dag |
sól i pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
woda | 200 ml |
drożdże świeże | 50 g |
cukier | 2,5 łyżeczki |
sól | 1 łyzeczka |
mąka pszenna | 50 dag ( typ 500) |
olej | 50 ml |
jajko | 1 szt |
sezam | kilka łyżek |
Cebulka smażona Prymat | kilka łyżek |
ogórek | 1 szt |
sałata lodowa | kilka listków |
majonez | kilka łyżek |
keczup | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: