Przepis i sposób przygotowania na: Domowy barszcz czerwony .
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowy barszcz czerwony . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-barszcz-czerwony-.1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowy barszcz czerwony . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-barszcz-czerwony-.2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowy barszcz czerwony . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-barszcz-czerwony-.3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowy barszcz czerwony . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-barszcz-czerwony-.4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowy barszcz czerwony . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-barszcz-czerwony-.5-2.jpg)
korpus z kury | 1 szt |
skrzydełka kurczaka | 4 szt |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
natka pietruszki | |
seler naciowy | |
por | |
buraki | 2 kg |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
cebula | 2 szt |
ziele angielskie | 8 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 8 szt |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
jabłko kwaśne | 1/2 szt |
czosnek | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
ocet | 1 łyżka |
grzyby suszone | 3-4 szt |
makaron | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: