Składniki:
mąka krupczatka | 750 g |
mąka orkiszowa typ 2000 | 250 g |
ostropest | mielony 2 łyżki |
rodzynki | złote 100 g |
rodzynki | królewskie 100 g |
orzechy włoskie | 70 g |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 łyżka |
drożdże świeże | 42 g |
woda letnia | 1 litr |
mąka krupczatka | 750 g |
mąka orkiszowa typ 2000 | 250 g |
ostropest | mielony 2 łyżki |
rodzynki | złote 100 g |
rodzynki | królewskie 100 g |
orzechy włoskie | 70 g |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 łyżka |
drożdże świeże | 42 g |
woda letnia | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: