Przepis i sposób przygotowania na: Domowy ketchup
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowy ketchup foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-ketchup1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowy ketchup foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-ketchup2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowy ketchup foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-ketchup3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowy ketchup foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-ketchup4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowy ketchup foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-ketchup5-2.jpg)
pomidory | 4 kg |
cebula biała | 4 |
seler naciowy | 35 dag |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 łyżeczka |
ząbki czosnku | 4 |
bazylia świeża | 2 garście |
ocet winny | 250 ml |
cukier kryształ | ok.1 szklanka |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: