Przepis i sposób przygotowania na: domowy pasztet wieprzowo-drobiowy...
Kroki postępowania
wątróbki opłukać, oczyścić z błonek, łopatkę opłukaną p[okroić w kostkę, cebule obrane pokroić w kostki
![Krok 1 - domowy pasztet wieprzowo-drobiowy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet-wieprzowo-drobiowy...1-2.jpg)
![Krok 2 - domowy pasztet wieprzowo-drobiowy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet-wieprzowo-drobiowy...2-2.jpg)
![Krok 3 - domowy pasztet wieprzowo-drobiowy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet-wieprzowo-drobiowy...3-2.jpg)
![Krok 4 - domowy pasztet wieprzowo-drobiowy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet-wieprzowo-drobiowy...4-2.jpg)
piec w nagrzanym piekarniku na 200C, grzanie góra/dół, formę wstawić do większej formy z wodą i piec około 45-55 minut, pod koniec można nakryć papierem do pieczenia aby wierzch za mocno się nie przypalił, pasztet zostawić w formie do wystygnięcia w chłodnym miejscu najlepiej na całą noc - domowy pasztet jest często w naszym na stole, wiem, jakie składniki, przyprawy dodałam i może każdy taki pasztet zjeść..........SMACZNEGO!!!
![Krok 5 - domowy pasztet wieprzowo-drobiowy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet-wieprzowo-drobiowy...5-2.jpg)