Składniki:
60 dag słoniny wieprzowej | |
20 dag swojskiej kiełbasy | |
2 duze cebule | |
3 ząbki czosnku | |
3 liście laurowe | |
sok z cytryny | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
sól | |
pieprz | |
jabłko | 1/2 szt. |
60 dag słoniny wieprzowej | |
20 dag swojskiej kiełbasy | |
2 duze cebule | |
3 ząbki czosnku | |
3 liście laurowe | |
sok z cytryny | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
sól | |
pieprz | |
jabłko | 1/2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: