Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 42 : Caponata
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II, odc. 42 : Caponata foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-42-caponata1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku II, odc. 42 : Caponata foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-42-caponata2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku II, odc. 42 : Caponata foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-42-caponata3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku II, odc. 42 : Caponata foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-42-caponata4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku II, odc. 42 : Caponata foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-42-caponata5-2.png)
pomidory | 300 g |
bakłażan | 300 g |
cebula | 1 szt. |
seler naciowy | 1 szt. |
kapary | 20 g |
oliwki zielone | 50 g |
olej | 20 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
bazylia | 1 pęczek |
cukier | 10 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: