Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku III, odc: 17: Boeuf strogonow po Michelsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku III, odc: 17: Boeuf strogonow po Michelsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc-17-boeuf-strogonow-po-michelsku1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku III, odc: 17: Boeuf strogonow po Michelsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc-17-boeuf-strogonow-po-michelsku2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku III, odc: 17: Boeuf strogonow po Michelsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc-17-boeuf-strogonow-po-michelsku3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku III, odc: 17: Boeuf strogonow po Michelsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc-17-boeuf-strogonow-po-michelsku4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku III, odc: 17: Boeuf strogonow po Michelsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc-17-boeuf-strogonow-po-michelsku5-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku III, odc: 17: Boeuf strogonow po Michelsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc-17-boeuf-strogonow-po-michelsku6-2.png)
wołowina | 300 g |
rosół wołowy | 500 ml |
cebula | 1 szt. |
pieczarki | 100 g |
ogóreczki konserwowe Smak | kilka szt. |
wino białe wytrawne | 50 ml |
przecier pomidorowy | 50 ml |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 40 ml |
masło | 20 g |
oliwa |
masło | 20 g |
mąka | 20 g |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: