Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-rostbef-z-panierowanymi-piklami-odc.-342-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-rostbef-z-panierowanymi-piklami-odc.-343-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-rostbef-z-panierowanymi-piklami-odc.-344-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-rostbef-z-panierowanymi-piklami-odc.-345-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-rostbef-z-panierowanymi-piklami-odc.-346-2.jpg)
![Krok 6 - Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-rostbef-z-panierowanymi-piklami-odc.-341-2.jpg)
rostbef wołowy | 800 g |
Musztarda rosyjska Prymat | |
miód wielokwiatowy | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
ogórki konserwowe | kilka sztuk |
olej rzepakowy | |
tymianek | |
rozmaryn | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
jabłko kwaśne | 3 sztuki |
masło | 1 łyżka |
miód wielokwiatowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: