Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-bigos-z-boczniakow-odc.-201-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-bigos-z-boczniakow-odc.-202-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-bigos-z-boczniakow-odc.-203-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-bigos-z-boczniakow-odc.-204-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-bigos-z-boczniakow-odc.-205-2.png)
filet z dorsza | 400 g |
boczniaki | 250 g |
cebule | 3 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | kilka |
Ziele angielskie całe Prymat | kika ziaren |
Kminek mielony Prymat | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
cząber | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: