Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-boczniaki-w-papierze-ryzowym-odc.-141-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-boczniaki-w-papierze-ryzowym-odc.-142-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-boczniaki-w-papierze-ryzowym-odc.-143-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-boczniaki-w-papierze-ryzowym-odc.-144-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-boczniaki-w-papierze-ryzowym-odc.-145-2.jpg)
boczniaki | 200 g |
szczypiorek pęczek | 1 szt |
seler | 1 szt |
papier ryżowy | 4 arkusze |
olej sezamowo-rzepakowy | |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
sos sojowy | 50 ml |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
Kminek mielony Prymat | do smaku |
Kolendra cała Prymat | do smaku |
Imbir mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pieprz czarny | do smaku |
świeża kolendra | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: