Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Wieprzowina w cieście filo, odc. 18
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku IV: Wieprzowina w cieście filo, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-wieprzowina-w-ciescie-filo-odc.-181-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku IV: Wieprzowina w cieście filo, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-wieprzowina-w-ciescie-filo-odc.-182-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku IV: Wieprzowina w cieście filo, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-wieprzowina-w-ciescie-filo-odc.-183-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku IV: Wieprzowina w cieście filo, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-wieprzowina-w-ciescie-filo-odc.-185-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku IV: Wieprzowina w cieście filo, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-wieprzowina-w-ciescie-filo-odc.-184-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku IV: Wieprzowina w cieście filo, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-wieprzowina-w-ciescie-filo-odc.-186-2.png)
ciasto filo | 4 arkusze |
masło | 100 g |
cebula | 1 szt. |
jabłko | 2 szt. |
suszona żurawina | 100 g |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
szpinak | 200 g |
ser pleśniowy niebieski | 200 g |
ogóreczki konserwowe Smak | |
oliwki czarne Smak | |
olej rzepakowy | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
cynamon Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: