Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Podpłomyk drożdżowy z jeżynami i kozim serem, odc. 2
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku V: Podpłomyk drożdżowy z jeżynami i kozim serem, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-podplomyk-drozdzowy-z-jezynami-i-kozim-serem-odc.-21-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku V: Podpłomyk drożdżowy z jeżynami i kozim serem, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-podplomyk-drozdzowy-z-jezynami-i-kozim-serem-odc.-22-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku V: Podpłomyk drożdżowy z jeżynami i kozim serem, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-podplomyk-drozdzowy-z-jezynami-i-kozim-serem-odc.-23-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku V: Podpłomyk drożdżowy z jeżynami i kozim serem, odc. 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-podplomyk-drozdzowy-z-jezynami-i-kozim-serem-odc.-24-2.jpg)
woda | 500 ml |
drożdże | 15 g |
mąka pszenna | 900 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 25 g |
ser kozi | 200 g |
zielony groszek | 80 g |
miód wielokwiatowy | 3-4 łyżki |
jeżyny | 300 g |
szpinak świeży | 1 garść |
olej rzepakowy |
Tymianek suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
oregano | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: