Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Zawijaniec z kapusty, odc. 17
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku V: Zawijaniec z kapusty, odc. 17 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-zawijaniec-z-kapusty-odc.-170-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku V: Zawijaniec z kapusty, odc. 17 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-zawijaniec-z-kapusty-odc.-171-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku V: Zawijaniec z kapusty, odc. 17 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-zawijaniec-z-kapusty-odc.-172-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku V: Zawijaniec z kapusty, odc. 17 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-zawijaniec-z-kapusty-odc.-173-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku V: Zawijaniec z kapusty, odc. 17 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-zawijaniec-z-kapusty-odc.-174-2.jpg)
![Krok 6 - Doradca Smaku V: Zawijaniec z kapusty, odc. 17 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-zawijaniec-z-kapusty-odc.-175-2.jpg)
kapusta | 10 liści |
mięso mielone wołowe | 400 g |
ryż | 2 szklanki |
cebula | 3 szt |
rodzynki | 100 g |
pasta paprykowa | 1 łyżka |
pomidory | 4 szt |
włoszczyzna | |
rosól warzywny KUCHAREK | |
ser parmezan | 50 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
szczypiorek | pęczek |
jogurt grecki | 200 ml |
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat | |
olej sezamowo-rzepakowy | |
olej rzepakowy |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: