Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Wytrawna jaglanka z kurczakiem, odc. 35
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VI: Wytrawna jaglanka z kurczakiem, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-wytrawna-jaglanka-z-kurczakiem-odc.-351-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VI: Wytrawna jaglanka z kurczakiem, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-wytrawna-jaglanka-z-kurczakiem-odc.-352-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VI: Wytrawna jaglanka z kurczakiem, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-wytrawna-jaglanka-z-kurczakiem-odc.-353-2.jpg)
woda | 2 l |
udka z kurczaka | 2 szt |
pęczek włoszczyzny | |
Natka pietruszki suszona Prymat | |
koper świeży | |
cebula opalona na ogniu | 1 szt |
rosół z kury Kucharek |
kasza jaglana | 250 g |
cebula | 1 |
olej do smażenia | |
seler korzeń | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 |
masło | 1 łyżka |
cebula perłowa Smak | |
Koperek suszony Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: