Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczona-ges-z-czerwona-kapusta-odc.-241-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczona-ges-z-czerwona-kapusta-odc.-242-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczona-ges-z-czerwona-kapusta-odc.-243-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczona-ges-z-czerwona-kapusta-odc.-244-2.jpg)
pierś z gęsi | 2 po 250 g |
cebula czerwona | 2 |
śliwki wędzone | 25 g |
masło | 2 łyżki |
kapusta czerwona | mała główka |
wino czerwone wytrawne | 400 ml |
cukier | 3 łyżeczki |
olej | 2-3 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cząber | |
Kmin rzymski mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: