Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz pod cytrynową panierką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz pod cytrynową panierką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-cytrynowa-panierka1-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz pod cytrynową panierką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-cytrynowa-panierka2-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz pod cytrynową panierką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-cytrynowa-panierka3-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz pod cytrynową panierką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-cytrynowa-panierka4-2.jpg)
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 2 łyżeczka |
olej rzepakowy | 2 łyżeczki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
skórka z cytryny | 1 łyżka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 0,5 łyżeczki |
filet z dorsza | 2 szt |
cukinia | 1 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: