Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w chrupiącej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-chrupiacej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-chrupiacej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-chrupiacej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-chrupiacej-panierce4-2.jpg)
dorsz | 2 szt |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
sok z cytryny | 2-3 lyzki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1-2 lyzki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: