Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz zapiekany z dynią i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz zapiekany z dynią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-zapiekany-z-dynia-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz zapiekany z dynią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-zapiekany-z-dynia-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz zapiekany z dynią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-zapiekany-z-dynia-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz zapiekany z dynią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-zapiekany-z-dynia-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Dorsz zapiekany z dynią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-zapiekany-z-dynia-i-pieczarkami5-2.jpg)
filet z dorsza | 1 |
miąższ z dyni | 200 gram |
pieczarki | 250 gram |
cebula | 1,5 |
masło roślinne | 1 łyżka |
śmietana 30% | 0,5 szklanki |
sok z cytryny | |
ząbki czosnku | 4 |
Bazylia suszona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
ser żółty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: