Przepis i sposób przygotowania na: Drób faszerowany gotowanym burakiem, ciecierzycą w lekkim sosie pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drób faszerowany gotowanym burakiem, ciecierzycą w lekkim sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drob-faszerowany-gotowanym-burakiem-ciecierzyca-w-lekkim-sosie-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Drób faszerowany gotowanym burakiem, ciecierzycą w lekkim sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drob-faszerowany-gotowanym-burakiem-ciecierzyca-w-lekkim-sosie-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Drób faszerowany gotowanym burakiem, ciecierzycą w lekkim sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drob-faszerowany-gotowanym-burakiem-ciecierzyca-w-lekkim-sosie-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Drób faszerowany gotowanym burakiem, ciecierzycą w lekkim sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drob-faszerowany-gotowanym-burakiem-ciecierzyca-w-lekkim-sosie-pieczarkowym4-2.jpg)
pierś z kurczaka | 120 gram |
buraki | 40 gram-ugotowany |
ciecierzyca | 20 gram-ugotowana |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
olej kokosowy | 1 łyżeczka |
pieczarki | 70 gram |
mąka pełnoziarnista | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: