Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light
Kroki postępowania
W między czasie seler pokroić w cienkie plasterki. Do miski przełożyć mięso, dodać seler, przestudzoną cebulę oraz musztardę
![Krok 1 - Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-pieczen-z-pieczarka-w-wersji-light1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-pieczen-z-pieczarka-w-wersji-light2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-pieczen-z-pieczarka-w-wersji-light3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-pieczen-z-pieczarka-w-wersji-light4-2.jpg)
![Krok 5 - Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-pieczen-z-pieczarka-w-wersji-light5-2.jpg)
![Krok 6 - Drobiowa pieczeń z pieczarką w wersji light foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-pieczen-z-pieczarka-w-wersji-light6-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1,1 kg |
seler naciowy | 35 g |
pieczarki | 4 duże sztuki |
cebula | 2 małe szt |
olej rzepakowy | 2 płaskie łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 35 g |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 30 g |
ogórki konserwowe | 2 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: