Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe gołąbki bez zawijania
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-golabki-bez-zawijania-1-2.jpg)
Z masy mięsnej formujemy klopsiki.
![Krok 2 - Drobiowe gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-golabki-bez-zawijania-2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-golabki-bez-zawijania-3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowe gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-golabki-bez-zawijania-4-2.jpg)
![Krok 5 - Drobiowe gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-golabki-bez-zawijania-5-2.jpg)
mięso | z indyka 500 gram |
jajko | 1 |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do mięs Prymat | |
majeranek | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
woda | 4 szklanki |
kostki rosołowe | 2 |
koncentrat pomidorowy | 5-6 łyżek |
kapusta | młoda 1 mała główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: