Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki z pieczarkami i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe roladki z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-z-pieczarkami-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowe roladki z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-z-pieczarkami-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe roladki z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-z-pieczarkami-i-serem3-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
pieczarki | 25 dag |
ser żółty | 10 plasterków |
cebula | 1 sztuka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: