Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe ruloniki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe ruloniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-ruloniki1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowe ruloniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-ruloniki2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe ruloniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-ruloniki3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowe ruloniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-ruloniki0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżeczki |
boczek wędzony | 4 plastry |
Grill przyprawa ziołowa Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: