Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy kociołek rodem z Meksyku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowy kociołek rodem z Meksyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-kociolek-rodem-z-meksyku1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowy kociołek rodem z Meksyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-kociolek-rodem-z-meksyku2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowy kociołek rodem z Meksyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-kociolek-rodem-z-meksyku3-2.jpg)
mięso mielone drobiowe | 500 g |
pieczarki | 350 g |
pomidory krojone z puszki | 1 |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
cebula | 2 |
ząbek czosnku | 4 |
fasola czerwona z puszki | 1 |
fasola biała z puszki | 1 |
kukurydza w puszce | 1 |
papryka czerwona | 1/2 |
papryka zielona | 1/2 |
papryka żółta | 1/2 |
papryczka chili | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 4 |
masło | 3 łyżki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: