Składniki:
mąka | 250 g |
droższę | 25 g |
cukier | 50 g |
masło | 1 łyżka |
mleko | 100 ml |
jajko | 1 |
sól | szczypta |
kruszonka; masło | 100 g |
cukier | 100 g |
mąka | 100 g |
cukier | 1/2 szklanki |
rabarbar | 1 łodyga |
mąka | 250 g |
droższę | 25 g |
cukier | 50 g |
masło | 1 łyżka |
mleko | 100 ml |
jajko | 1 |
sól | szczypta |
kruszonka; masło | 100 g |
cukier | 100 g |
mąka | 100 g |
cukier | 1/2 szklanki |
rabarbar | 1 łodyga |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: