Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżówki z rabarbarem i kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drożdżówki z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowki-z-rabarbarem-i-kruszonka15-2.jpg)
![Krok 2 - Drożdżówki z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowki-z-rabarbarem-i-kruszonka16-2.jpg)
![Krok 3 - Drożdżówki z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowki-z-rabarbarem-i-kruszonka17-2.jpg)
cukier | 4 łyżki |
mleko 3,2% | 0,5 szklanki |
drożdże świeże | 50 gram |
jajko | 2 sztuki |
margaryna | 0,5 kostki |
mąka pszenna | 150 g |
mąka pszenna | 150 gram |
cukier | 80 gram |
margaryna | 100 gram |
rabarbar | kilka łdyg |
cukier | do posypania |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: