Przepis i sposób przygotowania na: drożdżowy makowiec "saute"...
Kroki postępowania
![Krok 1 - drożdżowy makowiec "saute"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowy-makowiec-saute...1-2.jpg)
![Krok 2 - drożdżowy makowiec "saute"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowy-makowiec-saute...2-2.jpg)
![Krok 3 - drożdżowy makowiec "saute"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowy-makowiec-saute...3-2.jpg)
![Krok 4 - drożdżowy makowiec "saute"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowy-makowiec-saute...4-2.jpg)
![Krok 5 - drożdżowy makowiec "saute"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowy-makowiec-saute...5-2.jpg)
drożdże świeże | 30 gram |
cukier | 3/4 szklanki |
sól | - szczypta |
mąka tortowa | 4 szklanki czubate |
jajko | 3 sztuki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
mleko ciepłe | 200 ml |
masło lub margaryna | 100 gram |
masa makowa | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: