Przepis i sposób przygotowania na: duszone udka indycze
Kroki postępowania
![Krok 1 - duszone udka indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-udka-indycze1-2.jpg)
![Krok 2 - duszone udka indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-udka-indycze2-2.jpg)
![Krok 3 - duszone udka indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-udka-indycze3-2.jpg)
![Krok 4 - duszone udka indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-udka-indycze4-2.jpg)
![Krok 5 - duszone udka indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-udka-indycze5-2.jpg)
![Krok 6 - duszone udka indycze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-udka-indycze6-2.jpg)
udka indycze | 5 sztuk |
curry | 2 łyżki |
ocet winny | 1 kieliszek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
cebula | 2 sztuki |
marchew | 5 sztuki |
por | 1 sztuki |
seler | 1/2 sztuki |
rodzynki | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: