Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowe muffinki z nadzieniem różanym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwukolorowe muffinki z nadzieniem różanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-muffinki-z-nadzieniem-rozanym1-2.jpg)
![Krok 2 - Dwukolorowe muffinki z nadzieniem różanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-muffinki-z-nadzieniem-rozanym2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwukolorowe muffinki z nadzieniem różanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-muffinki-z-nadzieniem-rozanym3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwukolorowe muffinki z nadzieniem różanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-muffinki-z-nadzieniem-rozanym4-2.jpg)
margaryna | pół kostki |
jajko | 1 sztuka |
cukier | 200 gram |
mleko | 400 ml |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
kakao | 2 łyżeczki |
konfitura | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: