Przepis i sposób przygotowania na: Dynia z kiełbasą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dynia z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-z-kielbasa1-2.jpg)
![Krok 2 - Dynia z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-z-kielbasa2-2.jpg)
![Krok 3 - Dynia z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-z-kielbasa3-2.jpg)
![Krok 4 - Dynia z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-z-kielbasa4-2.jpg)
Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Dokładnie mieszamy, ewentualnie doprawiamy.
Danie porcjujemy. Podajemy na ciepło.
![Krok 5 - Dynia z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-z-kielbasa5-2.jpg)
dynia | 1-1,3 kg po obraniu |
kiełbasa | 60 dag |
papryka czerwona | 2 sztuki |
natka pietruszki | spory pęczek |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
cebula | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
przecier pomidorowy | ok 0,5 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: