Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe leczo z dodatkiem ryzu w 3 kolorach i Ricotty:)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dyniowe leczo z dodatkiem ryzu w 3 kolorach i Ricotty:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-dodatkiem-ryzu-w-3-kolorach-i-ricotty1-2.jpg)
![Krok 2 - Dyniowe leczo z dodatkiem ryzu w 3 kolorach i Ricotty:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-dodatkiem-ryzu-w-3-kolorach-i-ricotty2-2.jpg)
![Krok 3 - Dyniowe leczo z dodatkiem ryzu w 3 kolorach i Ricotty:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-dodatkiem-ryzu-w-3-kolorach-i-ricotty3-2.jpg)
![Krok 4 - Dyniowe leczo z dodatkiem ryzu w 3 kolorach i Ricotty:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-dodatkiem-ryzu-w-3-kolorach-i-ricotty4-2.jpg)
kiełbasa śląska | 2 petka |
dynia | 300 gram |
warzywa mrożone | 200 gram |
ser ricotta | 50 ml |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyzeczka |
sól i pieprz | 1\3 łyzeczki |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
ryż do risotto | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 1 łyzka |
zielona cebulka | 0,5 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: