Przepis i sposób przygotowania na: Jesienne risotto z dynią i borowikami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jesienne risotto z dynią i borowikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienne-risotto-z-dynia-i-borowikami1-2.jpg)
![Krok 2 - Jesienne risotto z dynią i borowikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienne-risotto-z-dynia-i-borowikami2-2.jpg)
![Krok 3 - Jesienne risotto z dynią i borowikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienne-risotto-z-dynia-i-borowikami3-2.jpg)
![Krok 4 - Jesienne risotto z dynią i borowikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienne-risotto-z-dynia-i-borowikami4-2.jpg)
ryż do risotto | 30o g |
rosół warzywny | 1 l |
cebula biała | 1 sztuka |
seler naciowy | 3 łodygi |
dynia | 1 sztuka (nieduża) |
borowiki | 8 sztuk (niedużych) |
serek kremowy | 1/2 opakowania |
oliwa | 2 łyżki |
masło | 5 łyżek |
wino białe | 1/2 szklanki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 łyżeczka |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: