Przepis i sposób przygotowania na: DZIKIE GOŁĄBKI
Kroki postępowania
![Krok 1 - DZIKIE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzikie-golabki1-2.jpg)
![Krok 2 - DZIKIE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzikie-golabki2-2.jpg)
![Krok 3 - DZIKIE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzikie-golabki3-2.jpg)
![Krok 4 - DZIKIE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzikie-golabki4-2.jpg)
![Krok 5 - DZIKIE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzikie-golabki5-2.jpg)
kapusta biała | 1 kg |
mięso mielone | 80 dkg |
cebula | 3 szt |
jajko | 4 szt |
sól i pieprz | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
kasza manna | 1 szklanka |
woda | 1 szkl |
śmietana | 1 szkl |
przecier pomidorowy | 210 g |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: