Przepis i sposób przygotowania na: Eklerki
Kroki postępowania
Do zimnego ciasta dodawać po jednym jajku cały czas ucierając do momentu połączenia się wszystkich składników w gładkie ciasto.
![Krok 1 - Eklerki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklerki1-2.jpg)
![Krok 2 - Eklerki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklerki2-2.jpg)
![Krok 3 - Eklerki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklerki3-2.jpg)
![Krok 4 - Eklerki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklerki4-2.jpg)
![Krok 5 - Eklerki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklerki5-2.jpg)
woda | 1 szklanka |
margaryna | 125 gram |
jajko | 4 sztuki |
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
czekolada mleczna | 10 dag |
mleko | 2 łyżki |
krem do karpatki | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: