Przepis i sposób przygotowania na: Fafernuchy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fafernuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fafernuchy-1-2.jpg)
![Krok 2 - Fafernuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fafernuchy-2-2.jpg)
![Krok 3 - Fafernuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fafernuchy-3-2.jpg)
Piec (w rozgrzanym piekarniku) 25-30 minut w temperaturze 190 stopni.
![Krok 4 - Fafernuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fafernuchy-4-2.jpg)
marchewka ugotowana | 125 gram |
mąka pszenno-żytnia | 250 gram |
cukier | 2 łyżki |
miód płynny | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: