Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do nalesników meksykańskich.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Farsz do nalesników meksykańskich. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-nalesnikow-meksykanskich1-2.jpg)
![Krok 2 - Farsz do nalesników meksykańskich. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-nalesnikow-meksykanskich2-2.jpg)
![Krok 3 - Farsz do nalesników meksykańskich. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-nalesnikow-meksykanskich3-2.jpg)
![Krok 4 - Farsz do nalesników meksykańskich. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-nalesnikow-meksykanskich4-2.jpg)
![Krok 5 - Farsz do nalesników meksykańskich. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-nalesnikow-meksykanskich0-2.jpg)
pieczarki | 500 gram |
papryka czerwona | 1 sztuka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
Kukurydza z Puszki | 1 puszka |
cebula biała | 1 sztuka |
sos pomidorowy | 0,5 litr |
olej | 4 łyżka |
sól | 1/4 łyżeczka |
piperz | 1/4 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/4 łyżeczka |
papryka mielona | 1/4 łyżeczka |
parówki | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: