Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z kiszonej kapusty i pieczarek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Farsz do pierogów z kiszonej kapusty i pieczarek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kiszonej-kapusty-i-pieczarek1-2.jpg)
![Krok 2 - Farsz do pierogów z kiszonej kapusty i pieczarek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kiszonej-kapusty-i-pieczarek2-2.jpg)
![Krok 3 - Farsz do pierogów z kiszonej kapusty i pieczarek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kiszonej-kapusty-i-pieczarek3-2.jpg)
Jeżeli kapusta będzie zbyt kwaśna dodać 1-2 łyżki miodu.
![Krok 4 - Farsz do pierogów z kiszonej kapusty i pieczarek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kiszonej-kapusty-i-pieczarek4-2.jpg)
![Krok 5 - Farsz do pierogów z kiszonej kapusty i pieczarek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kiszonej-kapusty-i-pieczarek5-2.jpg)
![Krok 6 - Farsz do pierogów z kiszonej kapusty i pieczarek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kiszonej-kapusty-i-pieczarek0-2.jpg)
pieczarki | 80 dkg |
cebula biała | 2 szt |
olej do smażenia | |
sól | |
tymianek | |
kostki grzybowe | 2 szt |
miód gryczany | 1-2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kapusta kiszona | 80 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: