Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów z mięsem, kapustą i grzybami
* Grzybów używamy świeżych leśnych, lub mrożonych, ewentualnie mogą być pieczarki,wtedy tylko je lekko przegotowujemy, żeby zmniejszyły swoją objętość.
mięso wieprzowe | 0,5 kg |
marchew | 2 |
ziele angielskie | 5 |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
grzyby świeże | 0,5 kg |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
cebula | 2 duże |
słonina ze skórą mielona | 20 dkg |
sól do smaku | |
pieprz czarny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: