Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na pierogi z kapustą, mięsem i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Farsz na pierogi z kapustą, mięsem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-na-pierogi-z-kapusta-miesem-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Farsz na pierogi z kapustą, mięsem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-na-pierogi-z-kapusta-miesem-i-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Farsz na pierogi z kapustą, mięsem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-na-pierogi-z-kapusta-miesem-i-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - Farsz na pierogi z kapustą, mięsem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-na-pierogi-z-kapusta-miesem-i-grzybami0-2.jpg)
pieczona mięsko | 30-40 dag |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
kapusta biała | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: