Przepis i sposób przygotowania na: FARSZ Z SERA BIAŁEGO Z DODATKIEM SKÓRKI POMARAŃCZOWEJ
Kroki postępowania
![Krok 1 - FARSZ Z SERA BIAŁEGO Z DODATKIEM SKÓRKI POMARAŃCZOWEJ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-z-sera-bialego-z-dodatkiem-skorki-pomaranczowej1-2.jpg)
![Krok 2 - FARSZ Z SERA BIAŁEGO Z DODATKIEM SKÓRKI POMARAŃCZOWEJ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-z-sera-bialego-z-dodatkiem-skorki-pomaranczowej2-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 3 - FARSZ Z SERA BIAŁEGO Z DODATKIEM SKÓRKI POMARAŃCZOWEJ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-z-sera-bialego-z-dodatkiem-skorki-pomaranczowej0-2.jpg)
ser półtłusty | 250 g |
jajko | 1 szt |
cukier waniliowy | 1 op |
cukier | 1-2 łyżeczki |
pomarańcza | 1 szt. |
zapach pomarańczowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: