Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z kiełbasą i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasola z kiełbasą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-z-kielbasa-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasola z kiełbasą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-z-kielbasa-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasola z kiełbasą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-z-kielbasa-i-pieczarkami0-2.jpg)
fasola Jaś | 30 dag |
kiełbasa podwawelska | 1/2 kg |
pieczarki | 15-20 dag |
cebula | 1 szt |
smalec | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 4-5 łyżek |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: