Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka Ilony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka Ilony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-ilony1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka Ilony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-ilony2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka Ilony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-ilony3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka Ilony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-ilony4-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolka Ilony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-ilony5-2.jpg)
![Krok 6 - Fasolka Ilony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-ilony0-2.jpg)
fasola Jaś | 80 dag |
cienka kiełbasa | 20 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
cebula biała | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
sól | |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | |
olej | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: