Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku354-2.jpg)
![Krok 2 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku355-2.jpg)
![Krok 3 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku356-2.jpg)
![Krok 4 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku357-2.jpg)
![Krok 5 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku358-2.jpg)
![Krok 6 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku359-2.jpg)
SMACZNEGO:)
![Krok 7 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku353-2.jpg)
fasolka biała z puszki | 370 g |
przecier pomidorowy | 200 ml |
koncentrat pomidorowy | 80 g |
śmietana 12-procentowa | 100 g |
mąka pszenna | 15 g |
woda | 200 ml |
włoszczyzna suszona | 15 g |
kiełbasa zwyczajna | 220 g |
cebula biała | 100 g |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
oliwa | |
pieczywo |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: