Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku273-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku274-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku275-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku276-2.jpg)
fasola | 1 kg |
cebula | 3 sztuki |
pomidorki koktajlowe | szklanka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
kiełbasa | 30 cm |
sos pomidorowy | szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: