Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku191-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku192-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku193-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku194-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku195-2.jpg)
![Krok 6 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku196-2.jpg)
fasola Jaś | 1 opakowanie 0,5 kg |
kostka rosołowa | 2 szt. |
kiełbasa podwawelska | 1 pętko |
cebula | 2 szt. |
przecier pomidorowy | 2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
cukier | 1 łyżeczka |
kości wędzone | 2 szt, |
mąka | 3 łyżeczki |
śmietana | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: