Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym5-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym6-2.jpg)
![Krok 7 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym7-2.jpg)
![Krok 8 - Przepis dnia IV, odc. 54: Gołąbki kresowe z grzybami i pieczonym czosnkiem marynowanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-54-golabki-kresowe-z-grzybami-i-pieczonym-czosnkiem-marynowanym8-2.jpg)
kapusta biała | 6 liści |
przecier pomidorowy | 2-3 łyżek |
cukier | 1 szczypta |
szczypiorek | |
masło | 1/4 kostki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
majeranek | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Kucharek SMAK LATA | |
twaróg | 200 g |
kasza gryczana | 1 1/2 szklanki (ugotowanej) |
czosnek z chili | |
pieczarki w zalewie solnej | |
cebula | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: