Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku26-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku27-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku28-2.jpg)
fasola Jaś | 400 g |
kiełbasa | 400 g |
boczek wędzony | 300 g |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
ziele angielskie | 4 kulki |
cebula | 1 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | |
przecier pomidorowy | 6 łyżeczek |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: